Mål at få – en alternativ måde at nærme sig din direkte salg Business

I mine mange år som part planlægger direkte sælger har jeg set det igen og igen… kvinder kommer hjem fra deres årlige kongres fyret op, besluttet, at næste år vil de være kunne gå på scenen i top 10, tjene krydstogt og har tilstrækkelig indkomst til at købe deres drømmebolig på havet. Det er dejligt at komme hjem motiverede og begejstrede for din virksomhed. Har store drømme er en vidunderlig ting!
Sommetider, dog, er det bare ikke realistisk for den gennemsnitlige WAHM, der ønsker et liv uden for hendes forretning. Fordi hun har bare hørt nogle vidunderlige målopnåelse rådgivning fra de øverste ledere i vores selskab hun sætter disse vidunderlige mål, stillinger dem på køleskabet med et billede af drømmebolig cirklet i rød pen og hun ser på dem hver dag.
Men virkeligheden er, mange arbejde i hjemmet moms har liv grænser, at de er uvillige til at krydse. Og disse grænser vil gøre det meget vanskeligt at opnå endnu en af disse mål. På grund af dette, desværre, mange kvinder, der kunne have en vidunderlig og opfylde karriere i direkte salg afsluttes fordi de mål, de har er bare plain urealistisk for hvor de er i livet. I stedet for at nyde godt af en virksomhed med den frihed og fleksibilitet til at tjene nogle penge mens stadig leve resten af livet, de påtager sig, de har mislykkedes, fordi den urealistiske mål var bare, at… urealistisk for nu.
Når det er sagt, hvis du er en mor som mig, der har et fuldt liv med andre engagementer og tid forpligtelser, at du er uvillige til at sylte selv midlertidigt til din direkte salg business, kan du nyde en uortodoks tilgang til målopnåelse. Jeg kan godt lide at kalde det mål at få.
Med målet at få du kigger på dit liv og bestemme præcis, hvad du kan forvente fra din direkte salg virksomhed baseret på din prioriterede områder og liv forpligtelser. Dybest set, du arbejder baglæns fra det sædvanlige målopnåelse proces.
Først, lad os lægge nogle forarbejde. Hvis du er gift, tal med din mand om din tidsplan. Hvis du skulle sige til ham, “Honning, jeg har planer om at være ude fire nætter om ugen i de næste 6 måneder, så jeg kan tjene et krydstogt,” Hvad vil han sige? Hvad med tre nætter? To nætter? Er en aften i en uge eller endda en nat en måned mere realistisk tidsplan for dig? Du kan altid komme tilbage til ham, efter at du har skrevet ned din tidsplan (se næste trin) til at tilføje en ekstra dag eller to.
Nu, her er, hvor arbejdet kommer. Hvis du ikke allerede har en master familie kalender, er det tid til at få en! Få en dejlig stor kalender med plads til at skrive i hver dag i måneden. Træk alle de skemaer, du har, skole, kirke, mors grupper, bunco nætter, osv, og placere dem alle på der i så mange måneder ud som du kan. Lave du har dato nætter med din husbond regelmæssigt (hvis ikke, du skal… men vi vil gemme det til en anden dag)? Er der et TV-show at du absolut ikke vil gå glip af noget og er ikke villige til at registrere? Være realistiske her damer… Nogle mødre kommer ind i en forretning og siger, “Åh, jeg kan ofre ‘Survivor’ for at gøre en fest”, men så den første gang en part kommer den aften og de harmes over at skulle give det. Gør dig selv en tjeneste og indrømme det… og tidsplan omkring det!
Ser ikke blot på aften aktiviteter, men skrive i dagtimerne ting også. Gennemtænke en typisk uge for din familie. Du ønsker et realistisk billede af hvad der er der. Så få kvinder gør dette men det er en værdig motion uanset hvad hjem virksomhed du er i, men især med direkte salg hvor at være væk fra hjemmet for et parti eller en workshop er en given.
Nu, tage, fuld kalender tilbage til din mand og arbejde sammen med ham til at bestemme, hvor mange og hvilke nætter ville være bedst for dig at være væk. Mødes med resten af familien og tale over hvad det vil se ud, så alle er på samme side.
Fundamentet er lagt… nu lad os få mål…
1. find ud fra dit firma hvad deres gennemsnitlige part/workshop salg er. Dette vil sandsynligvis være din gennemsnitlige også og selv om dine totaler er højere, bruge dette gennemsnit for det mål at få proces, da det vil gøre det muligt for aflysninger, omlægger og lignende.
2. baseret på din provision struktur og grundlæggende omkostninger ved at drive forretning, bestemme, hvor meget du vil tage hjem fra en gennemsnitlig part.
3. Multiplicer dette nummer af mængden af parterne du har bestemt, du kan gøre i en given måned.
OK, nu hvad tror du, dette nummer? Ikke dårligt hva? Ønsker du at blive højere? Tal med din familie igen og se om der er nogen ændringer, der kan gøres, men husk, at disse ændringer vil betyde ofre i andre områder af dit liv. Det er fint, men husk bare at du ikke har det hele!
Selvom mange håber for det, vil mest i hjem parti-planen business ikke nå $100.000 årlige læsefærdighed club og selskab incitament tur mens du stadig være formand i PTA, synger i kirkekor, bliver den pige spejder Troop leder, har en dato nat med din mand og opretholde en pletfri hus hvor mand kommer hjem til hver nat at en udhvilet kone klar til at opfylde hans behov!
Selv med et fuldt liv, kan du dog gøre en dejlig ekstra indtægt, Køb dine egne produkter og gaver til andre på en rabat og måske endda tjene et incitament eller to. Og hvem ved, når børnene er ældre og spejder tropper ikke længere har brug for dig som leder, du kan tilføje en fest eller to til din tidsplan og Tjen at cruise.

10 thoughts on “Mål at få – en alternativ måde at nærme sig din direkte salg Business

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.