Tag på en romantisk storbyferie til Paris

Er det ved at være noget tid siden, at du har haft kvalitetstid med kæresten? Selvom I går op og ned ad hinanden til hverdag, kommer parforholdet på prøve, når travlhed og praktiske gøremål rammer jer som en lavine, der ikke kan stoppes. Det er derfor vigtigt, at I husker at bibeholde nærværet og romantikken, så det hele ikke drukner i vasketøj og arbejde. Dette gøres bedst ved at sætte en weekend af i kalenderen, der bare er til jer to. En weekendtur til Paris kunne være en oplagt mulighed for at komme væk fra den grå hverdag og opleve nye ting sammen. Økonomien kan desværre komme til at spænde ben, men hos kviklanet.dk kan du helt sikkert finde en løsning.

En storby fuld af liv

Paris har meget at byde på for alle aldersgrupper. Alt fra kunst, historie, gastronomi og shopping – der er noget til enhver smag:

  • Eiffeltårnet. Den obligatoriske seværdighed, der bare må krydses af! En smuk majestætisk bygning helt tilbage fra 1889, der står og skuer over byen. Hvis du har mod på det, kan du købe billet og komme op i tårnet og kigge udover byen. I det nærliggende parkområde kan du sidde på græsset og nyde en lækker baguette med udsigt over tårnet. Findes der nogen bedre måde at bruge sin eftermiddag på?
  • Louvre. Er I interesserede i kunst, kan I ikke komme foruden dette skønne museum med den ikoniske pyramideform, der har den originale Mona Lisa udstillet.
  • Notre Dame. I har sikkert grædt tårer til Disney’s klassiker ”Klokkeren fra Notre Dame”. Nu har I mulighed for at se den ikoniske kirke, der danner rammen bag fortællingen. Selvom noget af kirkens tag brændte ned i 2019, er den uden tvivl stadig et besøg værd.
  • Disneyland Paris. Slip jeres indre barn løs og tag på eventyr i Disneyland. Et must see for enhver Disney-entusiast!

Gør turen mere romantisk

Hvis I ønsker at skrue helt op for romantikken, kan I overveje at kombinere din tur med et spaophold. I kan enten tage på spaophold ved at hive en dag ud af kalenderen og gøre det til helsedag, eller I kan vælge at booke et hotel med spa til at starte med. På den måde kan I få hvilet benene og slappe af efter de lange gåture gennem byen. Med en god flaske rødvin bliver sådan en aften altså bare ikke bedre.