Hvordan til at betale mindre og få mere: rabat mægler vs professional

Hvordan du investere? Hvad betaler du virkelig? I slutningen af dagen, hvad er din virkelige resultater? Disse er spørgsmål smart investorer bør spørge sig selv (men som regel ikke). I denne æra af flere gebyrer, misc. afgifter, bedrift perioder og back-end indfrielser, selv på rabat mæglere, hvordan du virkelig gør?
Arbejde med en ny klient bragt alt dette til min opmærksomhed. Jeg ved, hvad jeg fandt ikke gælder muligvis for alle; dog vil det gælder for mange og meget sandsynligt gælder for dig.
Jeg har brug for til forordet dette ved at sige, at i modsætning til fleste registrerede investeringsrådgivere, jeg har bygget min praksis i de sidste 15 år af beskæftiger sig med “små” investorer. Mange af dem er første timere, fordi min mindste konto størrelse er kun $5.000.
Jeg målrettet denne gruppe, fordi jeg nyder den pædagogiske del af min virksomhed. En glad sidegevinst har været at ved at give disse såkaldte “småinvestorer” million dollar service, de naturligvis henvise mig til forældre, pårørende, venner og forretningsforbindelser, ofte med betydeligt flere aktiver end den oprindelige klient. Hvad en lykkelig konsekvens.
Efter at have sat scenen, her er hvad der skete med min nye klient, som vi vil kalde John. John var 26, nygift med en ét-årig søn. Hans kone at tage sig af barnet og John havde en god fuldtidsjob. Efter at sælge sit hus i Californien og flytte til Florida havde han $6.000 til venstre for at starte en lang sigt investeringsprogram.
Selv om han havde læst min nyhedsbrev for omkring et år, besluttede John at styre sin 401k på sin egen. Det var en ædel indsats men givet mindre end ønskeligt resultater.
Derefter forsøgte han at oprette en formidlingsprovision konto på en stor rabat mægler. Med sin $6.000 fik han at vide at den kvartalsvise gebyr vil blive $45, og selvfølgelig, hvis han solgte enhver investeringsforening inden for de første 180 dage, der ville være en tidlig indfrielse gebyr.
$45 per kvartal ville være lig med et årligt gebyr på 3% af hans begyndende balance. John kaldte mig lidt frustreret og sagde, at han ville være villig til at oprette en konto hos mig, men hvordan ville det være fornuftigt, hvis han ville desuden skal betale min rådgivende administrationsgebyr?
Det var et godt spørgsmål, fordi det helt sikkert ikke giver mening at have en konto i enhver form for markedsmiljø og betale ca. 6% i fast årlig gebyrer.
Men, hvad John ikke vidste var at hvis du har en konto hos en registreret investment advisor, der er tilknyttet frihedsberøvende mægler, gebyr struktur ændringer.
Hvad betød det for ham? Det betød, at jeg åbnede en konto for ham som en ny klient. Han har nu ingen årlige gebyrer, end min administrationsgebyr, og hans 180 dag holder periode for investeringsforeninger er reduceret til 90 dage, bagatellisere, hvis ikke eliminere, sandsynligheden for en tidlig indfrielse gebyr.
Resultatet var at han ville få gavn af min erfaring-som han allerede har tillid til, baseret på min track record for at trække kunder ud af markedet i oktober 2000- og det ville koste ham ikke mere, og sandsynligvis mindre end hans rabat kurtage konto.
Overflødigt at sige, var John meget lettet over. I det væsentlige, handlede han mægler skrald gebyrer for professionel ledelse uden ekstra omkostninger til ham.
Og da han itemizes sit fradrag på sin selvangivelse, alle gebyrer er fradragsberettigede, der er bare en ekstra bonus til faktor i ligningen.
Det viste sig for at være en alle omkring win-win-situation for John. Jeg vil opfordre dig til at gennemgå din situation og se hvis hvad der ligner en rabat i gebyrer faktisk koster dig en præmie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.